Fiscot

Especialistes en oficines de farmàcies

A través d’un enfocament meticulós i orientat a les normatives vigents, adaptem els nostres serveis a les vostres necessitats i proporcionem assessorament expert en temes que van des de la gestió de compres i inventaris fins a la gestió integral de l’oficina de farmàcia.

En què ens distingim?

Assessorament en la compravenda

Entenem les complexitats d’aquesta transacció i treballem de prop amb vosaltres per garantir una transició fluida i exitosa. Des de l’avaluació inicial fins a la finalització de la transacció, proporcionem orientació detallada i personalitzada per assegurar-vos que prengueu les decisions més informades i beneficioses per la vostra oficina de farmàcia.

Assessorament fiscal i comptable

Amb una comprensió profunda de les lleis i regulacions en el sector farmacèutic, estem preparats per proporcionar orientació precisa i personalitzada per ajudar-vos a gestionar les vostres finances de manera eficient i complir amb tots els requisits legals. Desde la planificació fiscal fins a la presentació de declaracions, estem aquí per assegurar que la vostra oficina de farmàcia estigui ben gestionada des del punt de vista fiscal i comptable.

Assessorament laboral

Amb un enfocament integral, oferim una orientació experta i personalitzada en tots els aspectes relacionats amb els recursos humans. Des de l’elaboració de polítiques laborals fins a la gestió dels contractes i la resolució de conflictes, treballem de manera diligent per garantir la conformitat amb la legislació laboral vigent i promoure un entorn de treball saludable i productiu.

Assessorament jurídic

Amb un enfocament expert i meticulós, el nostre servei d’assessorament jurídic per a les farmàcies ofereix solucions legals a mida per abordar una àmplia gamma de qüestions jurídiques. Des de la contractació fins a la resolució de conflictes, treballem per protegir els vostres interessos i assegurar el compliment de la normativa legal pertinent.