Política de privacitat i advertències legals

Introducció

Aquest lloc web és operat per Fiscot. A tota la web, els termes «nosaltres», «ens» i «nostre» es refereixen a Fiscot. Fiscot ofereix aquest lloc web, incloent-hi tota la informació i serveis disponibles per a vostè, l’usuari, condicionat a l’acceptació de tots els termes, condicions, polítiques i notificacions establerts aquí.

Informació Personal que Recopilem

Quan visites el nostre lloc, recollim certa informació sobre el teu dispositiu, incloent informació sobre el teu navegador web, adreça IP, fus horari, i algunes de les cookies que estan instal·lades al teu dispositiu. A més, mentre navegues pel lloc, recopilem informació sobre les pàgines web individuals o els productes que veus, cosa que els llocs web o termes de cerca et van remetre al lloc, i informació sobre com interactues amb el lloc. Ens referim a aquesta informació recopilada automàticament com a «Informació del dispositiu».

Com fem servir la teva informació personal

Utilitzem la informació personal que recopilem de tu per a:

Proporcionar els productes i serveis que sol·licites;
Comunicar-nos amb tu;
Comprovar la teva identitat;
Realitzar investigacions de mercat per millorar els nostres productes i serveis;
Complir les lleis i regulacions legals.

Compartir la teva informació personal

No venem, comerciem, o altrament transferim a tercers les teves dades personals a no ser que et proporcionem un avís per avançat. Això no inclou els tercers de confiança que ens assisteixen a l’operació del nostre lloc web, a la conducció del nostre negoci, o al servei que et prestem, sempre que aquestes parts acordin mantenir aquesta informació confidencial.

Els teus drets

Si ets un resident europeu, tens el dret d’accedir a la informació personal que tenim sobre tu i demanar que la teva informació personal sigui corregida, actualitzada, o eliminada. Si vols exercir aquest dret, si us plau contacta’ns a través de la informació de contacte a continuació.

Contacte

Per obtenir més informació sobre les nostres pràctiques de privadesa, si tens preguntes, o si vols fer una queixa, si us plau contacta’ns per correu electrònic a info@fiscot.com o per correu utilitzant l’adreça: Carrer Antoninus Pius 90, 3r 3a, 08224 , Terrassa (Barcelona).